Dag 1

Nu är jag i framme i England. Sitter på min säng och bloggar, kollar mailen, facebook och laddar över lite bilder.
Tänkte berätta lite kort vad vi har gjort idag, vilket faktiskt inte är så mycket. Vi satte oss ombord på planet, därpå somnade nästan alla (utom jag). Flygresan tog ca 1 timme och 30 minuter.
När vi kom fram på flygplatsen tog vi våra väskor och fick sedan vänta ett tag innan Stockholmsgruppen anledde. Efter det åkte vi buss i lite mindre än 2 timmar till Hastings. Framme i Hastings samlades alla i "EF global village", där hade vi lite aktiviteter medan värdfamlijerna kom och hämtade oss en efter en. Min familj jobbade och hade tyvärr inte möjlighet att hämta upp mig direkt, därför fick jag vänta där tills klockan blev lite närmre 5. 

Sen hämtade min familj upp mig. Hon visade mig runt i huset och börja med maten medan jag packa upp gjorde mig lite hemmastrad. Efter det åt vi (klyfpotatis och nån sorts panerad kyckling) och nu sitter jag här. Väntar på två andra tjejer som ska komma ikväll runt 11-12 tiden. Hehe jag var först till familjen, vilket betyder, jag får välja säng först! :) 
Blev föresten överlycklig när Emile (värdfamiljpappan) berättade att de har trådlöst internet och att han kunde hjälpa mig fixa så jag kan använda det, jippi! Nu kan jag hållar bloggen igång mycket bättre :) 
 
Imorgon kommer vi att göra våra placeringstest som avgör vilka grupper vi hamnar i, lite pirrigt faktiskt. 

 
Ha det bra hemma i Sverige, uppdaterar (förhoppningsvis) imorgon igen :)
#1 - - Sofia (vem annars?):

Det låter som du haft en väldigt bra första dag :)
Fick du någon sömn alls inatt? ;)

Svar: Japp, 3 timmar....
Olivia Mattsson

#2 - - Nelly:

Hoppas att du får det jättekul :) Hihi är lite avundsjuk på dig :) jag måste bara fråga en sak, den väskan du har på bilden är väll din handbagage väska? :)

Svar: Tack, det ska jag. Nej faktiskt inte, väskan på bilden är min väsk-väska ;) Ja, den är liten, men det var inga problem med att få ner allt. Men på väg hem.... när jag shoppat... ojojoj det kommer inte bli lätt :P Kan iaf göra den lite större eftersom den är expanderbar :)
Olivia Mattsson