Dag 3

Hejhej! 
Idag gick jag upp klockan 6:30 för att duscha sedan tog vi bussen till skolan halv nio. Efter det delades vi in i grupper efetr testen vi gjorde igår. Kan ni fatta att jag kom i level 5, den högsta leveln?! det trodde jag verkligen inte, möjligtvid tre eller fyra, men inte fem. Aja, ska inte säga allt för mycket för placeringstestet vi gjorde var superenkelt. Mycket lättare än själva lektionerna. Men mer om det senare... :) 

När vi delats in i grupper gick vi till stranden för aktiviteter. Där fick vi i uppgift att gå runt i Hastings och ta foton på t.ex. en röd dörr m.m. Ett roligt sett att upptäcka Hastings på. 
Efter det åt vi vår lunch (chips och en macka) och sedan hade vi lektioner. Lektionerna var jätteroliga, idag hade vi Ipad-lektioner, toppen! 

Nu har jag precis ätit så nu är jag mätt igen men lunchen, usch! Chips och en smörgås, njaaa inte riktigt vad jag är van vid. Nästa vecka ska jag och tjejerna ut i Hastings på jakt efter riktig mat! :)

Nu ska jag ut på aktiviteter igen och när jag kommer hem är klockan minst 10 så det bli ingen mer uppdatering idag. 

Tyvärr hinner jag inte fixa några bilder, men de kommer! 

PS. Imogron ska vi till London på sightseeing, yay! Då ska det fotas! :) 
#1 - - Barbro:

Det verkar som om du fått trevligt däröver, hoppas att det fortsätter. Kram från farmor o farfar.

#2 - - Sofia (the one and only):

Jag visste att du skulle hamna i bästa gruppen :) Kul att du ska till London; hoppas att du har lika kul där som jag hade :D

#3 - - Bosse:

Du är otrolig duktig. Vi är SÅ stolta över dig!

#4 - - Lena Mattsson:

Hej Olivia
Kom på ett ställe där jag brukar handla god mat, när jag vill köpa med mej och äta på mitt hotellrum. Marks & Spensers matavdelning. Jag har kollat på nätet och ni ska ha en M&S i Hasting på Queens road, (Meadock centre - tror jag det hette) Ta och kolla denna. Det är alltså en mataffär, ingen resturang.Hoppas ni hade trevligt i London. Masssor av KRAMIZAR från oss båda. Lena