Sommaren 2013

Imorgon börjar jag gymnasiet! Spännande, nervöst o allt dedär. Men idag ska jag bara ta det lugnt o njuta av sista dagen av sommarlovet (som teknist sett var i fredags, men jaja). Här kommer en kort sammanfattning av min sommar. 

Jag gick ut grundskolan. Efter det åkte familjen till Vietnam. En underbar resa, där jag träffade Olivia, oxå adopterad, åt goood mat och tog det lugnt (för det mesta). 
Lite "finare" bilder har också tagits mellan varven. Bland annat på solnedgången, tacksamt motiv om man säger så. 
Åsså har jag träffat alla mina underbara vänner. En utflykt till Ven, åkt longboard, börjat köra bil, flummat, skrattat, badat, en tur till Malmöfestivalen,  ja de är några av alla de grejer vi gjort :) 

B-day

Vad gör man på sin 16års-dag om inte köra bil för första gången? Efter fem minuters justering av bilstolen nådde jag till slut ner till kopplingen, lyckat! Tyckte ändå det gick rätt bra, och det var vad trafikläraren (pappa) sa oxå , men vad ska han säga haha?

 

Fina grimaser

Tjenixen! Träffade Luna idag. Hon har nyss kommit hem från Italien och brun har hon blivit. En mini-tur på våra longboards,  lite fotande och en tur på Burlövs center hann vi med  :)