Nu börjar hemresan

Idag börjar hemresan. Hemma i Sverige är det tidig morgon. Här är klockan nio på morgonen. Klockan 14:45 åker vi ifrån Nha Trang och 55 minuter senare landar vi i Ho Chi Minh, Saigon. Sedan måste vi vänta där vääldigt länge för flyget till Frankfurt lämnar inte förän 23:25. 

I Frankfurt landar vi 12 timmar senare. Sedan ytterligare tre timmars väntan på Frankfurt innan avgång till Köpenhamn. Klockan 10:50 landar vi i Köpenhamn och sedan är vi (nästan) hemma i Sverige! 

Totalt kommer resan ta 25:30. Lång tid! Vi har laddat upp med böcker, fulladdad mobil och musik som tidsfördriv. 

Jag skulle även vilja tacka er som följt bloggen under resan, jättekul med kommentarer. Men resan sluter inte riktigt här. När jag kommit hem kommer bloggen uppdateras med många fler bilder. Bilder som inte hunnits lägga ut under resan. 

Vi ses i Sverige, kramar! 

 
3 kommentarer publicerat i Vietnam 2013
Taggar: 2013, Utflykter, adoption, beach, flight, flyga, flygplan, hanoi, nha trang, resa, resor, semester, travel, utomlands, vietnam, Äventyr, återresa

Sista dagen i Vietnam

Sista dagen här. Tiden har gått snabbt! Ändå känns det som ett väldigt bra tag sedan jag stod i kyrkan och sjöng "Den blomster tid nu kommer...". 

Idag har vi ledgat ett par timmar på stranden och njutit av värmen. Även om 33 grader kan vara för varmt så är det väldigt skönt på stranden där det fläktar lite. Jag åt mina två sista hummrar och sa hejdå åt kvinnan som sålt hummer till mig alla gånger vi varit på stranden. Hon förlorar en ganska bra kund nu, haha. 

Sedan gjorde vi ett återbesök på Dam Market, den gigantiska marknaden. Där köpte vi några sista grejer till nära och kära. 

Nu, efter god mat och ett snabbt besök i affären där jag köpte med mig ett kilo Mangostan har vi börjat packa så smått. Sedan tar vi det sista imorgon bitti. 

Godnatt! 

 

Här ser man alla hotell som ligger längst kusten. 

Ett fynd i Hanoi.