Plusminusnoll

Nu är jag äntligen klar med alla nationella prov. Sista provet gjordes igår (engelska muntligt) och det gick helt okej. Nu kan jag äntligen lägga det bakom mig. Det var den bra grejen, nu till de mindre bra (hemska). Genom blodprov har det visat sig att jag är mjölkallergiker. Hejdå smoothies, cupcakes, varm choklad, mjölkchoklad, visad grädde, kakor, brun sås, bregott, GLASS, Ben & Jerry m.m.
Inte nog med detta, även ägg. Hejdå Omelett, äggtoddy, scrambled eggs, äggmacka, åter igen GLASS, kakor, maränger, brownie, pannkakor m.m. 

För sakens skull :P

Nu är det inte långt kvar!

Sommaren närmar sig med storsteg. Det är ungefär lite mer än tre veckor till jag slutar nian och jag har bara ett nationella prov kvar sedan är det över! Jag har två vanliga skolveckor kvar (om man räknar med denna) och sedan är det bara roliga grejer kvar såsom spex, elevens val och lärarmiddag. 

Jag är så skoltrött just nu och vill inget mer än att få sommarlov, jag har ett antal inlämningsuppgifter och redovisningar kvar men man får tänka att det snart är över. I sånna här studer får man peppa sig själv och det kan jag inte göra bättre än att tänka på alla planer för sommaren, resor, roadtrips, festivaler, vänner, stranden, GE  MIG SOMMAR!

Hit åker jag i dagen 14 Juni! 
Bilder lånade här.

20130519

Tog lite nya porträtt på Sofia häromdagen, blev ganska nöjd faktiskt.
Nu, för alla er skoltrötta elever måste jag säga att det bara är 25 dagar till jag slutar nian(!!!) och dagen efter åker jag till Vietnam i två och en halv vecka :)