Dag 5 -snabbinlägg

Klockan är just nu halv två och vi ungdomsledare och chillar i vårt rum. Vi har en connectiing door så nu under kvällen bjöd vi in konfirmanderna för snack och pokerspel som jag och Frida tog hem. Istället för marker körde vi med godisbjörnar, gott! 

Idag har vi gått 2,8 mil i stekande sol och ca 30 graders värme. Jag kände mig inte riktigt frisk imorse, men de 2,8 milen har gåtts på ren och skär vilja. Jag ville verkligen gå in i målet Estella. Vi har nu gått från St. Jean Pied de Port i Frankrike till Estella, Spanien. Ca 12-14 mil på fem dagar. Starkt! 

Vi ledare är så stolta över gruppen på 10 konfirmander. Alla har under kvällens andakt kommit fram till att det har varit en fantastisk upplevelse som sent kommer glömmas. Hur många kan egentligen säga att de pilgrimsvandrat i Frankrike-Spanien?! 

Imorgon (tekniskt sett idag), om sex timmar ska vi åka buss till Bilbao, för att ta flyget till Lissabon där vi får vänta i ca 5 timmar på flyget hem till köpenhamn. Hem kommer vi ca klockan tolv på natten. Lång dag imorgon alltså. Vi hörs då :) 

Bild från en av de många kyrkor vi besökt. 

Uppe bland bergen

Bilder från i måndags då vi vandrade i Pyrenéerna. Detta är ett tidställt inlägg. Just nu är vi ute och vandrar till vår slutdestination Estella :) 

På höjden att vi kunde se hur molnen gav skugga på marken, fräckt!


Elsa, Malin och Frida som glatt tagit sig till toppen"Vi tar en hoppbild" Här ser ni Clara som har så pass mycket energi att hon orkar hoppa för mig. Bra blev det, så ingen förlust där inte.


Påväg ner igen
 

Pamplona del II

Tjenamors, just nu är alla konfiramander + ledare ute och badar, alla utom sjuklingarna. Jag och några konfirmander stannade kvar på hotellet för att vila, och för att vi blev förbjudna att bada... Det går går nämligen runt en magsjuka bland oss, eller som för min del snuva, feber och halsont. Förutom det så är allt fint med oss, en del blåsor på fötterna här och var, men det fixar Sandra med nål och tråd. Nu ska jag ta en tupplur och se till att bli frisk inför morgondagen som tyvärr är vår sista vandringsdag och vi når då Estella. Ha det bra (och regnigt) hemma i Sverige.

Hotellet vi bodde på i Pamplona
 
Inte många pilgrimer som får bo på fyrstjärnigt hotell... Vi kör på pilgrimsresa-deluxe!
 
Vad är det första som görs när vi anländer till ett nytt hotell? Kopplar upp oss på Wi-Fi såklart! 
 
Sightseeing i Pamplona
 
Ett gäng glada konfirmander, snacks och shopping har ju utlovats
 
Kepsgänget, från vänster Elsa, Frida och Mailn
 
De mysiga lägenheterna med de fina balkongerna fanns överallt.
 
Fina Clara