Kvällstur längst stranden

Efter att ha spenderat halva dagen i ishallen där vi kört igenom alla nummer med våra dräkter (som inkluderar lila holografiskt tyg och tyllarmar). Alltså, vill ni se mig i den fulaste outfiten någonsin så tycker jag ni ska komma!  Vi blev även fotograferade till programbladet. Tacka vet jag att Tango-dräkterna är lite snyggare! Lite stolhet har jag kvar.

Nä jag kom hem satte jag mig på cykeln och trampade till Lomma för att göra en fotouppgift och sedan ner om stranden för att njuta lite av havslukten och knäppa ytterligare några bilder. Det blev en cykeltur på runt 8km som resulterade i 250 bilder. Skönt för hela kroppen förutom mina fingrar som fortfarande är stela av kyla.  Jag vill tro att det är mycket varmare än vad det är pga. solen som jämt är framme nuförtiden. Fast i själva verket ligger det runt 10 grader och i höstas hade jag både vantar och mössa vid den temperaturen. Antar att detta är mitt sätt att locka fram sommaren, bli varmare! Något jag skulle vilja bli bättre på är landskapsfotografering. Tycker jag har hyfsad koll på t.ex. macro och porträtt, men landskap, njaa. Får bra tillfällen att träna till sommar i Spanien i alla fall :) För att ta riktigt bra landskapsbilder krävs oftast stativ, något jag är för lat för att släpa runt på.


Förresten, lycka till alla ettor som skriver nationella imorgon! 
#1 - - Unia:

Ursäkta vad sa du? "Njaa"? xD De här bilderna är helt underbara! :D

Svar: Du är för snäll Julia ;)
Olivia Mattsson

#2 - - Lena Mattsson:

Jag var på ett föredrag igårkväll om just Landskapsfotografering med Patrik Larsson från Moderskeppet. Mycket informativt. Kan kanske bli fler möte med honom genom Fotoklubben.

#3 - - Viktor Mattsson:

FINA SOMMAR BILDER.