Måndagsbarn

Imorse var det extremt dimmigt ute, såpass att man knappt kunde se mer än ett par meter ut när jag satt på tåget mot Lund. När jag sen slutat klockan tre var det upp emot 20 grader varmt och solen sken (mycket växlande väder må jag säga), så efter skolan gick jag en 45-minuters runda och därefter drog jag till träningen. Först en timmes fypass, idag med fokus på armar och lår (det kommer kännas bra i Polhems alla trappor imorgon...). Men jag ska inte klaga, jag gillar egentligen träningsvärk, tycker det visar att träningen ger resultat. Hursomhelst, därefter hade vi en timme på isen, och det kändes riktigt bra. Har kommit in i träningen igen, landar dubbelhoppen och axeln sitter :) 

Kan förövrigt berätta att jag kommit in i något slags Micheal Jackson-mode. Har skapat en ny spellista på Spotify bestående av bara hans låtar. Det går ju inte förneka att hans musik och framför allt texter är bra! 

I söndags var jag Amanda och Anna i Malmö på ett Ung Cancer event. Efter testade vi sushi på Slimfood (jag och Amanda är sushi-fantaster) och den var god. Fräscht och prisvärt! 

24 timmar med konfirmander...

...Gör en trött, men glad. Igår runt fem avgick en buss fylld med konfirmander och ledare till Osby. Där har vi sedan spenderat de senaste 24 timmarna. Det har bjudits på god mat och roliga aktiviteter. Lite bristande i antal timmars sömn men det är sånt man får räkna med ;) 

Vi har bland annat kört fyrhjuling motorcykel (sjukt kul) och segway, skjutit med pilbåge, paintball- och hagelgevär.

Nu ska jag hoppas in i duschen, sen ska jag på middagsdejt med Sofia.  


En av aktiviteterna var att gå på lina över en 2,5 meter djup sjö med en vattentemperatur på ca 10 grader. Gissa om man var sugen på att ta ett dopp?... Ju längre ut man kom ju mer svajig blev linan, nevööst! Mjölksyran i armarna när man kom i land var inte nådig :P

Bjuder på denna extremt fabolösa bild på mig... lägg märkte till paniken i mina ögon. 


Clara med paintball-geväret i högsta hugg.

Jag och Amanda tidigt en lördagmorgon... chrmigt, eller inte

Clara och Amanda


Ha en fortsatt mysig lördag!

Söndagsfilosofi

Ibland är det okej att låta sina tankar vandra iväg. Speciellt gråa, och tråkiga söndagkvällar. En tanke som slog mig var superkrafter. Sounds lame, I know. När jag fått frågan vilken superkraft jag skulle välja har mina tankar gått mot tankeläsning (vilket vid närmre eftertanke måste vara otroligt jobbigt), eller  att kunna vara osynlig, men idag kom jag på det ultimata superkraften. Så hädanefter, när folk frågar vilken superkraft jag hade valt, kommer jag svara teleportering. 

Teleportering, varför det? Jo för hur grymt hade det inte vara att kunna ta en dagstur till Australien, Nya Zeeland, eller Latinamerika?! Att under varje ledig minut upptäcka ett nytt ställe i världen. Spenera helgerna i Maldiverna?!  Världen är stor, och möjligheterna ännu större. Jag hade aldrig tröttnat på denna superkraft. Det ända tråkiga hade isåfall varit att jag inte kunde uppleva det med någon. 

Det kommit väl till nytta i vardagen också. Det hade inneburit 45 minuters mer sömn om morgnarna då jag hade sluppit pendla och missa bussar (whops). Well, kollektivtrakfik överhuvudtaget hade aldrig varit ett problem, för på ett par sekunder hade jag kunnat ta mig från ett ställe till ett annat. 

Vilken underbar superkraft, tänk om man hade haft den. Men nu har jag inte superkrafter -ingen annan heller så vitt jag vet. Jag är helt "normal", och det är ganska fantastiskt det med.