20150225

Som jag tidigare nämt är onsdagar min favorit-vecko-dag. Nu, ännu bättre eftersom gymmet har Yoga-klasser då. Min nyfunna kärlek, Yoga. Det är mycket jobbigare än jag förväntade mig, många statiska övningar som tar hårt (i hela kroppen egentligen) men framför allt lår, mage och rygg. Känner redan hur träningsverken växer sig fram. Nu ska jag krypa till sängs, trött både fyskikt och psykiskt för en gångs skull. Godnatt! 

Dagens middag bestod av Romansallad, bacon, avokado, äpple, cashewnötter och kokta ägg // Jag tvingar fram våren genom att bära kläder för en annan del av året. Chinos och Air Max...

Time out

I lördags fick Jonas klocka agera modell och ca 10 minuter spenderades på att hitta rätt ljus och vinkel för den perfekta bilden haha. 

En lördag hos Müller

Lördagkvällen spenderade jag hos Amanda med ett gäng härliga vänner. Det bjöds på tacos, kaffé och snacks. En bra kombination om ni frågar mig. Jag (som inte har fotat så mycket detta året) tog tillfället i akt och tog med mig kameran så vi flummade runt med den. Den översta bilden har Jonas tagit, han är då 1,85 cm lång och de undre har jag tagit (hela 1,55). Ganska roligt att se perspektiv-skillnaden. 
 

Här har vi honom, fotografen och linslusen Jonas

Amandas fina halsband. Hon har världen hängandes runt halsen.