Sightseeing i Burgos

Hej! Sista dagen, lördagen den 27de juni fick vi förmiddagen på oss att göra i princip vad vi ville. Jag, Clara, Amanda och Sofie tog oss friheten att gå själva utan konfirmanderna. Tre timmar senare möttes vi upp och tog bussen mot Bilbao där vi sedan skulle ta flyget hem till Sverige. Klockan halv tolv stod vi på Kastrup, och trots lite bagagestrul stod vi där trötta, men nöjda efter en fin resa tillsammans. 


22 kilometer

En kortare dag idag, endast 22 kilometer. Vi anlände till Santo domingo de la Calzada redan klockan fem vilket innebar lite mer fritid än tidigare dagar. Dessa timmar spenderade vi på att besöka katedralen här i stan och se oss omkring i stan. Nu är klockan snart ett och vi ska göra oss iordning inför sista vandringsdagen imorgon på 23 kilometer innan vi anländer till Burgos. Sov gott! 

Det blir ett kort och hastigt mobil-inlägg idag också. Här en bild från katedralen. 

3 mil i 35 graders värme

Hej! Klockan är nu halv elva, vi har precis ätit kvällsmat och sitter nu på rummet. Vi gick från Logrono - Nájera idag, en sträcka på 3 mil, utan överdrift. Ungefär 8 kilometer var en sträcka längst grusväg med vinodlingar på båda sidorna och stekhet sol utan det minsta tecken på skugga. En prövning för många, men vi klarade det. En eloge till Amanda som gick sista biten trots blåsor och nästan brännskador längst vaderna. Nu ska jag göra mig redo för natten, sov gott.

Bjuder på tre mobilbilder, då jag är för trött för att orka ladda över kamerabilderna till datorn.