Solklar vinst till Polhem Pirates

Igår var det Lund Superbowl, och precis som förra året släpade jag med mig kameran för att föreviga ett av årets största skol-event. Klockan kvart i tre marcherade ungefär halva skolans elever, dvs 1000 elever, tillsammans mot Arenan. 3,5 timmar senare steg alla med blå tröjor ut som vinnare. Polhem tog hem det i år igen, både spel- och läktar-vinst.
Stämningen i Arenan är på topp och om inte bättre än fjolårets. 

Klädd i blått kan man inte vara annat än kaxig
Efteråt träffade jag upp Amanda och Carl för att äta middag. Dessvärre tänkte inte vi på att det var fredag och därmed fullbokat så vi begav oss istället till ett av våra favorit sushi-ställen i Lund, Rå Epok. 

Ett stycke sallat

Goddag kära läsare. Efter dagens (två) lektioner varav en idrott åkte jag sedan hem och rätt in i duschen. Sedan gjorde jag en supergod sallad bestående av kallrökt lax, äpplen, romansallat, gurka, avokado och citronvinägrett. Så gott, och så fräscht. Citronvinägretten gjorde jag själv då jag mixade ihop olivolja, vitvinsvinäger, citronsaft, salt & peppar.

20150324

Fem saker du alltid vill ha i kylskåpet? Bacon, ägg, färsk lax, färska bär och körsbärstomater 
 
Beskriv din klädstil: Svårt att säga, klär mig efter humör så det är olika från dag till dag. Skulle säga mycket svart och vitt, ganska sportig, basic och ibland en gnutta classy. 

Var hade du placerat ut tre boenden om du fick välja fritt i hela världen? En lägenhet i centrala London, gärna en paradvåning. En stuga i en skidort antingen Frankrike eller Österrike och sist men inte minst ett hus med strandutsikt i Marbella. Låter ganska najs va? Drömma kan man ju...