Inkognito

Som ni säkert vet vid detta laget slutar jag klockan tolv på onsdagar. Jag tänkte åka hem och träna direkt efter skolan, så blev det dock inte... Istället fick jag en bild från Amanda som satt på ett fik i stan ett par hundra meter bort. Så direkt efter spanskan, då jag gjort mitt sista nationella för i år, rusade jag till Inkognito som caféet heter. Det ligger på Lilla fiskaregatan i Lund och en trappa upp så längst fönsterna har man en fin utsikt över Lunds gågata. Vi började med en hamburgare, såå god och väl värd sitt en aning dyra pris (som jag inte tänker nämna eftersom mamma tycket att jag spenaderar för mycket pengar, pfft). Jag avslutade med en blåbärscheesecake från himlen och gick därifrån två kilo tyngre.
 
Vill även tipsa er om en musikvideo som mina gamla klasskompisar från estet har gjort. De har gjort allt själva, musik, text, dans, film ALLT. Så sjukt stolt över dem!

Fredagen den 22:a

I fredags hade jag och Amanda fått i uppdrag att fota på Af Borgen i Lund. Lunds barnmorskeavdelning hade nämligen en stor klinikfest där då och temat var Bröllop. Vilket passade utmärkt då jag skulle fota riktiga bröllop dagen efter. Där var runt 300 personer och det var bra arrangerat med mat och underhållning så jag och Amanda hade det också trevligt. 

Sammanlagt har jag nu suttit i mer än åtta timmar och fixat och donat med bilderna från detta eventet samt bröllop, pust, så mycket efterarbete det är. Tur att man har Spotify som roar under tiden. 

Nedan ser ni några av alla 400 bilder jag tog och 120 redigerade. 

Så mycket kärlek

Igår var jag på nio olika vigslar, kärleken sprudlade och jag skulle nästan vilja säga att den gick att ta på. Som om denna kärleksbomb inte var nog gick en av mina absolut bästa vänner från att vara singel till att gå in i ett förhållande med en mycket trevlig dude. Jag visste inte att jag kunde bli så glad för någon annans skull men när jag fick det efterlängtade telefonsamtalet med det glada beskedet blev jag tårögd av glädje. Hon förtjänar det så väl. Min vän, all lycka till er!