En lördag utöver det vanliga

Gårdagen blir svår att toppa, hade en så otroligt rolig kväll med några av mina favorittjejer. Dagen började med att jag och Amanda samlades i kyrkan klockan tolv för att back-up:a kören bland onsdagsgruppens konfirmander. Under gudstjänsten ett par bänkar bak ser jag Tareq Taylor, och eftersom både jag och mamma är lite av Tareq-fans sen flera år tillbaka var jag tvungen att ta en bild efteråt, hehe.
 
Efter tre timmars tjänst cyklade jag hemmåt snabbare än vinden för att göra mig i ordning för kvällen festligheter; Felicia och Simon hade nämligen sin 18-års fest. Snabbt som attan fick jag klä om till en Rock-outfit för att sedan ta bussen till Lund och möta upp mitt crew. Temat på festen var "OJSAN, jag tror jag kommit fel!" så man kunde i princip komma utklädd till vad som helst. Jag mötte upp tjejerna på Lund C och där stosade vi runt som brudpar, rådjur, rockstjärnor, barbie etc. innan vi tog bussen till Sjöbo. Väl där tog kvällen fart, det bjöds på fördrink och sedan kycklingsallad och kladdkaka. Sedan dukades det undan och det blev full far på dansgolvet. Jag tog en del bilder under kvällens början, men allt eftersom glömde jag bort det (tecken på en lyckad tillställning). 

Amanda knäppte några bilder på mig innan konfirmationen, får se om jag kanske vågar uppdatera profilbilden på facebook 
"Tareq" "Olivia"
Årets första konfirmandkull
"Brudparet" på Lund C
Min vän Louise var utklädd till ett rådjur, så bedårande!
Barbie & Ken
Blicken när en svart bil med tonade rutor kommer och ett gäng "terrorister" kliver ur
Här förstör  jag bilden ganska rejält, hade blivit perfekt om jag hade varit med på vad som hände.

De två födelsedagsgrisarna, matchande outfits såklart, så fina tillsammans!

Sist men inte minst, en bild på hela mitt gamla gäng från estet. Sista bilden tillhör Felicia, hennes blogg hittar ni här.