Imagine

Idag är en bra dag, imorgon desto bättre men måndag är en riktigt j*vla bra dag. När Sofia fyllde 18 i Februari fick hon en biljett av mig till Imagine Dragons konsert i Köpenhamn den 19 oktober. Då var det ungefär 270 dagar kvar och nu är det två?! Imagine Dragons är våra bådas favoritband sedan många, många år tillbaka så det här blir lite av en dream-come-true upplevelse. 

På tal om konserter så är klockan snart tolv och då gäller det att vara på hugget för då släpps biljetterna till Håkan Hellströms konsert i sommar, wahdshadegbfux...

Allt grönt

Dagarna flyter på. De senaste veckorna har varit fyllda med prov och inlämningar och nu har det äntligen lugnat ner sig lite. Jag har endast två prov kvar innan ett välförtjänat lov väntar, men innan dess ska jag förhoppningsvis lyckas ta mitt körkort. Jag har länge varit fast på repetition 1, men nu äntligen verkar det ha lossnat. Igår klarade jag det för första gången och idag två gånger till + sluttestet på första försöket. Snart ska jag och Ben ut på vägarna!