Nam Do

I förmiddags var jag och Sofia på en Nam Do, en restaurang med vietnamesisk street food. När vi klev in genom dörren möttes vi av ljuvliga dofter från köket. I taket hängde elsladdar, precis som i Vietnam och atmosfären var allmänt trevlig. Sedan var det bara att hugga in på den framdukade buffén som bestod allt från Phô (vietnamesisk nudelsoppa) till springrolls och smakrika grytor med citrongräs. Till råga på det fanns där även ett stort dessertbord med olika pajer, tårtor och exotisk frukt. Rekommenderas starkt! 

Home sweet home

Nu är jag hemma efter en fantastisk helg med gänget. Vi landade på Luton i fredags runt sex och en timme senare öppnade vi dörren till vår lägenhet som var högt över förväntningarna. Lägenheten (som låg fem minuter från Oxford Street!) var minst 150 kvadratmeter, fräsch och ljus. Jag var inställd på att sova på bäddsoffan blev positivt överraskad med ett eget sovrum med balkong. Det ända man nu skulle kunna klaga på är att det på sovrummen var heltäckningsmattor, engelskmän och deras snuskiga heltäckningsmattor... 

För övrigt har vi haft en lysande helg fylld med sightseeing, shopping, god mat och trevligt sällskap. I lördags slutade det med att vi hade fyra amreikanare, två fansyskor, en mexikan, fem svenskar, en tysk och en italienare i vardagsrummet, multikulti?! 

Nu; Lite turistbilder i halvkass kvalité