Latest on instagram

Efter flera dagar fyllda med aktiviteter och utflykter har vi idag lagt oss vid poolen för att bara koppla av. Maten här är fantastisk, det blir en hel del pasta och pizza. Skaldjur finns det också gott om, jag har snart testat bläckfisk på varenda restaurang i staden. Just nu ligger jag och läser I'll give you the sun, en av de bästa böckerna jag läst på länge. Läser den nu för andra gången fast på orginalspråket, och tycker den är (om möjligt) ännu bättre. 

Det fantastiska golvet på hotellet//skaldjurspastan från himmelriket//utsikten från hamnen upp mot Taormina//En mysig gränd i Taormina//Stranden vid oss//En till mysig gränd i Taormina//Gole di alcantara//Frutti di marre//Selfie med solhatten

Taormina

Igår åkte jag och familjen bussen till Taormina. Bussfärden tog ungefär en halvtimme och slingrade sig upp längst bergen. Följande 5 timmar spenderade vi på de mysiga gatorna i Taormina. Verkligen en fin stad, hade absoult kunnat tänka mig att åka tillbaka dit.Vi var även inne på den gamla teatern i Taormina, bilder kommer. 
 
Här slank även jag med på ett hörn. Utsikten från utkanten av Taormina med Etna i bakgrunden. 

Landat

Igår landade vi i Catania klockan kvart över åtta och sedan tog vi bussen mot Giardini Naxos hotellet ligger. Idag vaknade vi upp till en härlig utsikt över Taormina och havet från vårt hotellrum och sedan gick vi ner för frukost. Förmiddagen spenderade vi sedan vid poolen och sen gick vi ut och utforskade staden. Imorgon är planen att åka till Taormina så dags att ladda kameran, här kommer lite bilder från dagen.