Ännu en dag i paradiset

Byron växer i mina ögon för varje dag som går. Här kryllar av mysiga caféer och fina små butiker. Vi har haft toppenväder även idag och bortsett från ett sjukhusbesök för mig så kan man verkligen inte klaga. Jag har tyvärr gått och dragit på mig halsfluss, men jag har fått antibiotika utskrivet så om 7 dagar är det förhoppningsvis ur systemet. 


Efter läkarbesöket imorse gick vi till stranden och tog det lugnt innan vi gick tillbaka till hostlet och gjorde Carbonara. Efter det gick vi den berömda vägen till fyren här i Byron och bevittnade en fantastisk solnedgång. Antaglogen inte mitt smartaste drag att gå 5 km med feber och halsfluss men imorgon väntar vädret bli sämre och vi ville verkligen dit (och det var verkligen värt det). Vi var dock inte ensamma vid fyren utan runtom satt det tiotal med andra backpackers som tänkt samma sak, superhärlig stämning var det. 

Nu sitter jag i sängen, utmattad, och har kollat igenom alla bilder. Ska strax knapra mina piller och sen kommer jag sova gott;)