En frukost utöver det vanliga

Hej! Vi fick ett tips av ett par tjejer från Stockholm som vi träffat här att äta på Celsius coffee Co så igår runt 10 gick vi mot centralstationen och tog tåget över till andra sidan bron. Från Milsons point var det ungefär en kvarts promenad och sen var vi nere vi vattnet där det lilla fiket låg. Jag beställde en supergod surdegsmacka med grönkål, pocherat ägg och avokado, Julia en våffla och Louise en chiapudding. Det var lite i den övre prisklassen, men väl värt ett besök om man är här. 

Efter frukosten gick vi till museum of contemporary art. Skönt att gå inne på ett svalt museum när det var 39 grader ute. Vi spenderade ett par timmar där innan vi fortsatte vår runda i staden och bland annat åkte till ett av Sydneys största shoppingcenter och ordnade med lite julklappar. 

Idag bytte vi hostel, inte för att vi inte gillade det förra men för att detta var det vi bokat långt innan vi åkte och senare under resan kommit fram till att vi ville spendera mer än fem nätter här i Sydney. Så nu bor vi på Bounce hostel som vi planerat sedan tidigare. Vi hade bokat ett 8-bäddsrum men när vi öppnade dörrarna till vårt rum var det ett 4-bäddsrum, mycket mer likt ett hotellrum än en solsal. Här har vi eget badrum, vita handdukar och lakan och tv, gissa om vi är glada?! Nu ligger vi här på rummet och planerar inte att lämna rummet på resten av dagen förutom när vi ska laga middag.