En månad på resande fot

Idag har vi varit på reande fot i en månad. Om 18 dagar börjar resan hemåt och jag kan inte bestämma mig för om det känns som en evighet eller alldelles för tidigt. Just nu är vi i Surfers Paradise och har varit här sen i förrgår. Dagen vi kom hit gick runt och såg oss omkring i staden och senare på kvällen gick vi faktiskt ut. Det började med två glas goon (en version av billigt vin) och slutade med en lång festnatt. 


Igår morse mådde vi alltså mindre bra, ändå kämpade vi oss ner till stranden redan vid tio för att ta vara på soltimmarna. Testa av dagen tog vi det lugnt och gick sedan ut till ett mysigt litet Ialiensk ställe och åt middag på kvällen. 

Idag var vi nere en sväng på stranden och försökte tvinga fram solen. Det gick mindre bra för så fort vi kom ner började det regna. Nu sitter vi istället på hostlet och läser/bloggar/spelar Cluedo. Vi ska strax äta lunch och senare ikväll väntar BBQ middag och pub crawl. Imorgon lämnar vi Surfers Paradise för en vecka i Byron Bay. Ses och hörs! 

Gårdagens middag, pasta med rostad pumpa, pinjenötter, kyckling och spenat. Fantastiskt gott.