Sydney

Klockan nio igår morse klev vi av nattbussen från Byron och var framme i Sydney. Vi installerade oss på vårt hostel (Wake jo!) som ligger precis bredvid central station. Alltså ett väldigt bra utgångsläge för oss här i Sydney. Vi bestämde oss för att lokalisera oss lite i området men det slutade med att vi gick hela vägen ner till operahuset och över harbour bridge genom botaniska trädgården och sen tillbaka. Vi åt middag ute och 30 000 steg, och 7 timmar senare var vi tillbaka på hostlet igen utmattade och nöjda över vår första dag i Sydney. Vi bestämde oss för att stanna hemma och somnade tidigt. 

Idag har vi varit på Bondi beach. Det ska tydligen vara en värmebölja här i veckan och då kändes stranden som en bra idé. Nu ska vi strax lägga oss, imorgon ska vi vara lite kulturella och gå till ett konstgalleria och äta lunch på ett mysigt ställe som vi tittat ut. Nu ska krya till sängs, godnatt! 

#1 - - Anonym:

Vacker stad Sydney! We var där när J-O fyllde 50. Firade uppe i tornet med restaurangen som snurrade runt. Vi var också på Bondi beach. Blir kul att träffas när du kommer hem och få se ALLA dina bilder och höra dina berättelser. Du är brun som en pepparkaka ju! Massor av kramar. Love You!!!!!
Lena

#2 - - Farmor:

Ni ser ut att ha det bra, pepparkaksgummor! Kram.