Brisbane

Igår landade vi i Brisbane klockan tolv. Flyget, som gick klockan tolv på natten från Bangkok gick snabbt då vi lyckades sova mestadels av tiden. Väl framme tog vi tåget in till Cetral station där vårt hostel skulle ligga endast 150 meter bort. 


Vi installerade oss snabbt på hostlet (Nomads Brisbane central) och begav oss snabbt ut på upptäcktsfärd i staden. Vi gick bland annat till botanical garden och letade upp ett Coles där vi kunde införskaffa matvaror. Vår första måltid lagad på hostel blev pasta med spenat och tomater. Det är verkligen så roligt att stå nere i köket på hostlet och se vad alla lagar för mat. Vissa kör verkligen på det mest simpla du kan göra (snabbnudlar) och andra gör avancerade grytor ocj pealla. 

Idag har vi mest tagit det lugnt och sett oss omkring i staden. Jag har sedan tidigare läst att Brisbane ska vara en ganska tråkig stad för backpackers, men mina första intryck har till mestadels varit bra och det är en fin stad med stor variation. Ikväll gick vi ser mot Southport och åkte pariserhjulet de har här, inte riktigt som London eye, men kul att se staden ovanifrån. 

#1 - - F:

Oh, så maffigt allting är. Lev väl! Kram.