En bunte bilder

Elli creek. En vattenkälla så pass ren att man kunde dricka vattnet. Vi åkte även gummiringar längst ner med creeken, häftigt ställe. 

Champagne pools, ett område på norra delen av ön där vågorna från havet åkte in över klipporna och bildade massa skum, därav namnet. Även det ändå stället där vi faktiskt badade i saltvatten. 

Något av det sista vi gjorde under vår vistelse på ön var att klättra upp för ett litet berg och just då tittade solen även fram, mäktigt. 

Det kända skeppet 

Första dagen vandrade vi till en av de största sjöarna på ön. Tyvärr var det väldigt grått, kan tänka mig att det är mycket finare när solen står på. Hittade även en ny kompis på vägen tillbaka. 

Sista morgonen gick vi upp 4:15 gör att se soluppgången som skulle vara helt fantastisk enligt vår guide. Vi var bog alla överens om 3 timmar mer.sömn hade varit att föredra, men ja, då har man checkat av det på listan. 

Vi åkte förbi en annan insjö där det fanns sötvattenssköldpaddor. Dessa fick hjärtat att smälta på alla tjejer och det blev ett bra avslut för våra dagar på Fraser island