Tisdagen den 7:e november

Idag startade vi dagen med massa frukt som vi köpt på marknaden igårkväll. Vi hittade ett förvånansvärt nog ett UNO som låg i en av lådorna i lägenheten och det utnyttjade vi såklart. Efter att vi hängt vid poolen ett tag gick vi upp till vår lägenhet och åt lunch. 


På eftermiddagen tog vi en tur ner till centrum och gick även ner till en annan strand. Vid ett av alla resorts längst stranden hittade vi åtta fantastiskt söta hundvalpar. Efter att ha beklagat oss över att inte kunnat klappa dem utan att riskera att få skabb eller rabies inflikar ett annat svenskt par som bodde på resortet att det var hur fritt fram satte vi oss ner och kamerorna åkte fram. 

Ikväll åt vi på en restaurang där man satt på kuddar på marken och åt på små bord, kul att testa på det, men jag tror att vi alla kom fram till att vanliga stolar är att föredra. 


Efter fem dagar i Thailand har vi samlat på oss lite tvätt och efter vi lämnar ön tidigt på torsdag morgon kom vi fram till att vi behövde tvätta idag. Med ett nervöst leende lämnade vi över våra kläder till en kören kvinna lite längre ner på gatan. Vi hade ett kilo tvätt och för det tog hon 70 bath, ungefär 20 kronor. Så imorgon klockan fem får vi se om vi får tillbaka våra kläder eller om våra underkläder blivit sålda på nätet som Julia sa.