Dag 5 -snabbinlägg

Klockan är just nu halv två och vi ungdomsledare och chillar i vårt rum. Vi har en connectiing door så nu under kvällen bjöd vi in konfirmanderna för snack och pokerspel som jag och Frida tog hem. Istället för marker körde vi med godisbjörnar, gott! 

Idag har vi gått 2,8 mil i stekande sol och ca 30 graders värme. Jag kände mig inte riktigt frisk imorse, men de 2,8 milen har gåtts på ren och skär vilja. Jag ville verkligen gå in i målet Estella. Vi har nu gått från St. Jean Pied de Port i Frankrike till Estella, Spanien. Ca 12-14 mil på fem dagar. Starkt! 

Vi ledare är så stolta över gruppen på 10 konfirmander. Alla har under kvällens andakt kommit fram till att det har varit en fantastisk upplevelse som sent kommer glömmas. Hur många kan egentligen säga att de pilgrimsvandrat i Frankrike-Spanien?! 

Imorgon (tekniskt sett idag), om sex timmar ska vi åka buss till Bilbao, för att ta flyget till Lissabon där vi får vänta i ca 5 timmar på flyget hem till köpenhamn. Hem kommer vi ca klockan tolv på natten. Lång dag imorgon alltså. Vi hörs då :) 

Bild från en av de många kyrkor vi besökt.