Måndagsbarn

Imorse var det extremt dimmigt ute, såpass att man knappt kunde se mer än ett par meter ut när jag satt på tåget mot Lund. När jag sen slutat klockan tre var det upp emot 20 grader varmt och solen sken (mycket växlande väder må jag säga), så efter skolan gick jag en 45-minuters runda och därefter drog jag till träningen. Först en timmes fypass, idag med fokus på armar och lår (det kommer kännas bra i Polhems alla trappor imorgon...). Men jag ska inte klaga, jag gillar egentligen träningsvärk, tycker det visar att träningen ger resultat. Hursomhelst, därefter hade vi en timme på isen, och det kändes riktigt bra. Har kommit in i träningen igen, landar dubbelhoppen och axeln sitter :) 

Kan förövrigt berätta att jag kommit in i något slags Micheal Jackson-mode. Har skapat en ny spellista på Spotify bestående av bara hans låtar. Det går ju inte förneka att hans musik och framför allt texter är bra! 

I söndags var jag Amanda och Anna i Malmö på ett Ung Cancer event. Efter testade vi sushi på Slimfood (jag och Amanda är sushi-fantaster) och den var god. Fräscht och prisvärt!