En födelsedag värd att minnas

Nu är det bannemig inte en 19åring som skriver längre. Igår fyllde jag år och tonåringsfasen är officiellt över. Vi hade en lugn dag igår, började dagen kring 9, åt frukost/brunch på ett mycket omtalat ställe i staden och sedan la vi oss på stranden till klockan var halv sex, whoops. Jag har de senaste dagarna läst "En man som heter Ove" och wow vad bra den var. Plötsligt kollar man på klockan och inser att man legat på stranden  i över 5 timmar och läst ut en bok på mindre två dagar.


Nog om det. Klockan åtta hade vi en reservation på La Sponda, en av världens vackraste restauranger. Vi tog avsmakningsmenyn och tillhörande vin och även om priset (liksom allt annat här i Positano) var lite att ta i så är det skönt att bli behandlad som en kung ibland, hehe. När vi sedan fått in vår dessert kom det in tre män men gitarr och sjöng Happy Birthday och kom in med ytterligare en dessert (som Marcus fick äta upp). Summan av kardemumman, en supermysig dag med bra mat, gott sällskap och 28 grader, perfekt. 

#1 - - Hanna:

Hej, jag har bokat bord på restaurangen också till i sommar :)
Har en fråga bara. Det står ett pris för avsmakningsmenyn, säg 130 Euro. Sen står det under ackompanjerat av vin ex 180 euro. Vet du om totalpriset är 180 euro eller 130 euro? :)

#2 - - Hanna:

Förlåt, nu blev det snurrigt. Jag undrar om totalpriset är 180 euro inklusive vin, eller 180 euro+130 euro=310 euro :)

Svar: Hej, vad kul. Du kommer inte att ångra dig :) Jag har för mig att det är 180 euro MED vin. 310 låter iaf alldeles för mycket.
Olivia Mattsson