Amsterdam

Hej! Det var ett bra tag sedan jag är förvånad över att det dagligen går in några tappra som väntar på en uppdatering. Vänner; det här är till er.

Dagen efter midsommar bokade jag och Marcus en spontanare till Amsterdam. Vi var där i fyra dagar och hade det allmänt gött. Håller detta inlägg kort, som jag. Bilder nedan, hörs snart igen.

En ganska typisk Amsterdam-bild
Vi tog en båttur i kanalen, ett måste om man befinner sig i Amsterdam! Vi åkte en lite mindre båt med en privat guide, helnöjda!Bloemenmarkt, en fin blomstermarknad i Amsterdam längst kanalen.
 
En morgon åt vi frukost på ett litet ställe i närheten av Rijksmuseet, priserna var relativt låga så vi tänkte att portionerna var små, ack så fel vi hade. In fick vi två gigantiska portioner med äggröra och yoguhurt, hemmagjord granola och färsk frukt.

Vi bodde väldigt nära Vondelpark, en stor härlig park.

Sista dagen besökte vi Von Gough museet. Jag hade köpt förtursbiljetter så vi slapp stå i den säkert 300 meter långa kön, väl värt och så häftigt att se alla hans verk. Vi gick där inne i säkert 2 timmar, stackars Marcus var nöjd efter 15 minuter.