San Francisco

Hej allihopa. Jag har precis kommit tillbaka efter en weekend i San Francisco. Har haft en underbar helg med god mat, härligt väder och bra sällskap. Det var första gången jag var i USA och jag tror inte att det den sista. Jag flög från Edmonton via Vancouver och samma rutt hem. En resa på ungefär 6 timmar dörr till dörr.

Första dagen var jag i Chinatown och åt lunch. Har fått höra från många att fisken i San Fran ska vara väldigt bra och efter att ha testat sushin där så håller jag med. Efter det gick jag runt i området kring hotellet som låg vid Union Square. Har blivit så bortskämd med shoppingen i Kanada där de flesta av mina favoritbutiker finns men hittade en klänning på Brandy Melville som jag fastnade för. På kvällen åkte jag bort mot Golden Gate bridge och skådade den pampiga bron i solnedgången.

Alkatraz

Dag 2. Denna dagen gick jag mer än 3 mil. Besökte Japanese tea garden och dansade bugg i Golden gate park. Promenerade till Lombard street och gick längst stranden vid golden gate bridge och doppade fötterna i Stilla havet. Därifrån gick jag till Pier 39 och köpte en Bubba Gump shrimp-pin. Avslutade dagen med ostron och lobster-pasta.
Sista dagen var jag på San Francisco museum of modern art, ett gigantiskt museum med mer än 7 våningar. Just nu hade de en stor utställning med René Magritte som jag lyckades smita in på. Väldigt intressant, spciellt eftersom jag nydligen fått upp ögonen för surrealism. Efter det åt jag lunch och begav mig mot flygplatsen hem till kalla Eddan. Här förväntas det snöa på torsdag :))